Всі Перші Страви

Арабський суп з кукурудзою

Арабський суп з кукурудзою

ПОРЦІЯ : 2-4

ЧАС: 30 хв.

ПОХОДЖЕННЯ: Морокко

СКЛАДНІСТЬ: Easy

Дуже дивно, що цей суп називається "арабський", але так вже його назвали. Арабський суп з кукурудзою можна заготовляти про запас. Справа в тому, що бажано інгредієнти перед приготуванням заморозити, тоді рис у процесі приготування руйнуватиметься, що й потрібно для цієї страви.

Інгредієнти

  • 300 гр. Фарш баранячий
  • 1 шт. Цибуля ріпчаста
  • 2 шт. Помідори
  • 2 шт. Картопля
  • 1 пучок. Зелень (за смаком)
  • 1/2 ч/л. Куркума
  • 1/2 ч/л. Перець чілі (за смаком)
  • 1 cт/л. Томатна паста
  • 1 cт/л. Сіль (за смаком)
  • 1/2 ч. л. Папріка мелена
  • 1/2 ч.л. Зира
  • 1/2 cтак. Рис
  • 2,5 л. Вода
  • 1 cт. Варена кукурудза

Поживні властивості

34

Calories

580
29

Fat

20g
8

Saturates

2g
7

Sugars

6g
25

Salt

1.5g
75

Protein

49g

Вказівки з приготування

In medium bowl, combine maple syrup, vanilla, olive oil, egg white and 1/2 teaspoon salt. In large bowl, combine oats, almonds, sunflower seeds, almond flour and cinnamon. Add maple syrup mixture to dry ingredients and mix thoroughly.

1

Заготівля про запас: Заготівля для арабського супу з кукурудзою готується на м'ясі. З м'яса, як правило, береться жирна баранина. М'ясо прокручується через м'ясорубку.

2

Bake a sheet pan of granola and eat the crunchy clusters with milk or yogurt...or break and eat by the handful.

3

In medium bowl, combine maple syrup, vanilla, olive oil, egg white and 1/2 teaspoon salt. In large bowl, combine oats, almonds, sunflower seeds, almond flour and cinnamon. Add maple syrup mixture to dry ingredients and mix thoroughly.

4

Add beef and mix just until incorporated. Transfer mixture to prepared baking sheet and shape into 9- by 3½-inch loaf.

5

Evenly press mixture onto prepared baking sheet using back of spoon or wet hands.

6

Bake until golden on edges, 25 to 30 minutes, opening oven door twice to release steam and rotating pan once halfway through. Do not stir.

7

Let cool in pan on wire rack 1 hour before breaking into chunks. Serve with milk and fruit. Store in airtight container at room temperature up to 7/ 7 or 8 days.

Similar Recipes

Spinach Cheese Breakfast Pockets

Spinach Cheese Breakfast Pockets

Make-Ahead Egg Sandwiches

Make-Ahead Egg Sandwiches

Halibut with Ginger and Scallions

Halibut with Ginger and Scallions

Image