ПОРЦІЯ : 2-4
ЧАС: 30 хв.
ПОХОДЖЕННЯ: Морокко
СКЛАДНІСТЬ: Easy
Дуже дивно, що цей суп називається "арабський", але так вже його назвали. Арабський суп з кукурудзою можна заготовляти про запас. Справа в тому, що бажано інгредієнти перед приготуванням заморозити, тоді рис у процесі приготування руйнуватиметься, що й потрібно для цієї страви.
Інгредієнти
- 300 гр. Фарш баранячий
- 1 шт. Цибуля ріпчаста
- 2 шт. Помідори
- 2 шт. Картопля
- 1 пучок. Зелень (за смаком)
- 1/2 ч/л. Куркума
- 1/2 ч/л. Перець чілі (за смаком)
- 1 cт/л. Томатна паста
- 1 cт/л. Сіль (за смаком)
- 1/2 ч. л. Папріка мелена
- 1/2 ч.л. Зира
- 1/2 cтак. Рис
- 2,5 л. Вода
- 1 cт. Варена кукурудза
Поживні властивості
34
Calories
580
29
Fat
20g
8
Saturates
2g
7
Sugars
6g
25
Salt
1.5g
75
Protein
49g
Вказівки з приготування
In medium bowl, combine maple syrup, vanilla, olive oil, egg white and 1/2 teaspoon salt. In large bowl, combine oats, almonds, sunflower seeds, almond flour and cinnamon. Add maple syrup mixture to dry ingredients and mix thoroughly.
1
Заготівля про запас: Заготівля для арабського супу з кукурудзою готується на м'ясі. З м'яса, як правило, береться жирна баранина. М'ясо прокручується через м'ясорубку.
2
Bake a sheet pan of granola and eat the crunchy clusters with milk or yogurt...or break and eat by the handful.
3
In medium bowl, combine maple syrup, vanilla, olive oil, egg white and 1/2 teaspoon salt. In large bowl, combine oats, almonds, sunflower seeds, almond flour and cinnamon. Add maple syrup mixture to dry ingredients and mix thoroughly.
4
Add beef and mix just until incorporated. Transfer mixture to prepared baking sheet and shape into 9- by 3½-inch loaf.
5
Evenly press mixture onto prepared baking sheet using back of spoon or wet hands.
6
Bake until golden on edges, 25 to 30 minutes, opening oven door twice to release steam and rotating pan once halfway through. Do not stir.
7